<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1687075508253652&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Innoduel on digityökalu ja metodi yhdenvertaisempaan osallistumiseen

Kerää ideoita, innosta ja hyödynnä hiljainen tieto. Yhteisön äänen näkyväksi tekeminen auttaa johtamaan paremmin. Oikeilla työvälineillä osallisuus vahvistuu ja psykologiset perustarpeet tyydyttyvät..

Innoduel video
 

Näin Innoduel toimii

 

1

Haasteeseen ratkaisu yhdessä

Parhaimmat asiantuntijat ovat usein lähempänä kuin uskoisikaan. Siksi haasteet kannattaa ratkaista yhdessä, kysymys kerrallaan.

Innoduelin avulla osallistaminen ja yhteisen aiheen kehittäminen on helppoa, oli osallistujia sitten 5 tai 5000. 

vaihe_kysyja-copy
vaihe_1-copy

2

Nopea ja helppo käyttää

Kutsu osallistujat antamaan näkemyksensä. Kutsulinkin luominen admin-näkymässä on helppoa. Se vie aikaa keskimäärin 2 minuuttia.

Kyselyyn voi osallistua millä tahansa päätelaitteella, eikä se vaadi asentamista. 

3

Oivalla, opi ja ehdota

Innoduelin toimintalogiikka on pelillinen. Osallistujat antavat vastauksen esitettyyn kysymykseen. Innoduel esittää vastaukset satunnaisina pareina. Osallistujat valitsevat ehdotuksista aina omasta mielstä sopivamman.

Parivertailu on tehokas tapa vahvistaa aiheen käsittelyä ja oppimista. 

vaihe_3-copy
vaihe_2-copy

4

Koneistossa älykkyyttä

Innoduelin algoritmi varmistaa, että jokainen annettu vastausvaihtoehto arvioidaan tasavertaisesti. Parempi vastausvaihtoehto saa aina suuremman painoarvon. 

Prosessi on täysin anonyymi. Sen ansiosta jokaisen vastaus on samalla viivalla.

5

Lopputulos

Lopputuloksena on yhteisen näkemyksen mukainen rankinglista parhaista ehdotuksista. Esitettyyn kysymykseen on tuotettu ratkaisuehdotukset, joiden paremmuusjärjestys on yhdessä päätetty.  

Tulokseen on helppo sitoutua, sillä se on lähtöisin osallistujista itsestään.

vaihe_4-copy

Ideoi tilasta, ajasta tai paikasta riippumatta

Innoduel toimii millä tahansa päätelaitteella, ilman asennusta. Yhteiskehittäminen ja yhteinen ideointi onnistuu tilasta, ajasta tai paikasta riippumatta. Helppoa käyttöliittymää osaavat käyttää niin teinit kuin vaaritkin.

 

Tulokset heti käytettävissä

Rankinglista käyttäjien näkemyksistä muodostuu reaaliaikaisesti. Raskaita ennakkoselvityksiä ei tarvita, vaan tulokset ovat käytettävissä tässä ja nyt. Siksi Innoduel toimii hyvin workshopien sekä tapaamisten tehostajana ja on suosittu apuväline fasilitoijan työkalupakissa.

vaiheet

Kokeile Innoduelia ilmaiseksi 14 päivän ajan. Rekisteröidy tästä

Miksi Innoduel?

hiljainen_ikoni

Hiljainen tieto hyötykäyttöön

Kuuntelemalla ihmisten henkilökohtaisia näkemyksiä toimintaa kehitetään oikealla tavalla. Innoduelin avulla jokaisen näkemys saadaan hyödynnettyä tärkeitä päätöksiä tehtäessä.

sitouta_ikoni

Päätöksiä, joihin on helppo sitoutua

Ihmisten on helppo sitoutua päätöksiin, joita he ovat itse olleet tekemässä. Innoduelin avulla koko organisaatio osallistetaan helposti ja tehokkaasti.

nopea_ikoni

Nopea ja helppo käyttää

Innoduel on helppo ja nopea käyttää. Osallistuminen ei vie aikaa muutamia minuutteja kauempaa, silti kyselyn avulla saa käsiinsä koko yhteisön viisauden. Innoduelin käyttöliittymää osaa käyttää jokainen teinistä vaariin.

innostavaa_ikoni

Innostavaa ja oppimista tukevaa

Vastausten parivertailumenetelmä antaa osallistujille positiivisia ärsykkeitä. Se vahvistaa aiheen käsittelyä ja oppimista. Innoduel luo positiivista fiilistä, vahvistaa itseohjautuvuutta ja nojaa ratkaisukeskeisyyteen.

paikanpaalla

Tehosta ideointia paikan päällä

Innoduel toimii ideoinnin ja yhteiskehittämisen modernina apuvälineenä workshopeissa ja tapaamisissa. Enää ei tarvitse liimailla Post-it -lappuja.

paikastariippumatta

Osallista ajasta ja paikasta riippumatta

Kyselyn osallistujamäärä on rajaton. Innoduelia voi hyödyntää myös eri yksiköissä tai maissa olevien ihmisten näkemysten vertailussa.

Innoduel sopii moneen 

Innoduelin avulla kehitetään yhdessä. Sen avulla osallistuminen yhteisen teeman pohdintaan on vaivatonta, sekä suurelle joukolle että muutamalle osallistujalle. Tässä on poimintoja käyttökohteista.

Innoduel organisaation arvot

Organisaation
arvot

Arvojen luominen tai kirkastaminen yhdessä henkilöstön ja sidosryhmien kanssa
LUE LISÄÄ
Innoduel muutoksen johtaminen

Muutoksen johtaminen

Henkilöstön huomioiminen sekä sitouttaminen muutostilanteissa, konkreettisena esimerkkinä yrityskaupat
LUE LISÄÄ
Innoduel tiimi- ja kehityspäivät

Tiimi- ja
kehityspäivät

Esimerkkejä asiakokonaisuuksien käsittelemiseen nopeasti ja tuottavasti tiimipäivillä, kick-offeissa ja kehityspäivillä
LUE LISÄÄ