<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1687075508253652&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
lieksa

Auta Lieksaa kehittymään - osallistu vastaamalla kyselyyn

Strategiakysely_kuva_kaupunkilaiset_pieni

Hei!

Lieksaa kehitetään lieksalaisten ihmisten ja yritysten hyväksi, ja siksi kaupungin kehitystyö on tehtävä yhdessä. Vuoden kuluttua sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestäminen siirtyy uusille hyvinvointialueille, samoin kuin merkittävä osa Lieksan kaupungin palveluiden järjestämiseen tulleesta rahoituksesta. Tämän suuren muutoksen takia meidän on mietittävä yhdessä kaupungin toiminnan tulevia painopisteitä, niiden toteutusta sekä rahoitusta.

Kaupunginvaltuusto on aloittanut kaupungin strategian päivittämisen painopisteiden määrittämiseksi. Strategian päivityksessä tarvitaan meidän kaikkien lieksalaisten apua.

Vastaamalla alla oleviin kysymyksiin annat oman tärkeän panoksesi kaupungin kehittämiseen. Kysymykset on suunnattu niin vakituisesti kuin osa-aikaisesti Lieksassa asuville ihmisille. Kysymyksiin on mahdollista vastata niin monta kertaa, kuin haluaa. Kyselyn kesto on noin 10min.

Osallistumisaikaa on 8.2.2022 saakka. Vastauksia tullaan hyödyntämään kaupungin strategiatyössä ja tuloksista tiedotetaan strategiatyön edetessä muun muassa kaupungin internetsivuilla osoitteessa: www.lieksa.fi/kuntastrategia.

Kiitokset jo etukäteen yhteistyöstä,

Jarkko Määttänen, kaupunginjohtaja